Een zware expeditie als deze vraagt alles van je uitrusting en lijf. Het succesvol volbrengen van de uitdaging kan alleen als je samenwerkt. Team282peaks bestaat uit bedrijven die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en die de beste uitrustingstukken leveren.

AP Support

AP Support is een organisatie die (interim) managers, consultants of andere professionals inzet in de sector van Pensioenen, Bank & Hypotheken, Verzekeren of Zorg. AP staat voor Amazing People. Wij delen kernwaarden als ‘talentontwikkeling, ‘passie’, ‘lef’ en ‘betrouwbaarheid’. AP Support is al jaren mijn trouwe partner in avonturen. Als ik terugben in Nederland mag ik komen vertellen wat ik heb geleerd in de hoop dat we daarmee samen verder komen.

Bezoek ook eens deze inspirerende Resultaatmakers>>

AP Support – website: ww.apsupport.nl

Surviking

Surviking is in Nederland de specialist in Meerdaagse Trektochten & Expedities in Scandinavië. Zij doen daarnaast wilderness guiding, verhuur van outdooruitrusting en outdoorfotografie. Vanuit haar depot voorzien ze mij samen met Bergans van een tent van 820 gram, poles van Black Diamond, crampons van Edelrid en een zonnebril van Julbo.

Boek zelf je meerdaagse trektocht en kijk eens op de website>>

Surviking – website: surviking.nl

Gearpoint

Gear Point faciliteert kwalitatieve uitrustingen voor de tactische professional en serieuze outdoor liefhebbers. Dit doen ze via een fysieke winkel in Amersfoort en hun webshop www.gearpoint.nl. Ze leveren hoogwaardige producten, volgen de nieuwste innovaties op de voet en gaan klantgericht te werk.

De missie van Gear Point is tactische en outdoor professionals te voorzien van de best mogelijke uitrusting op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie.

Gearpoint voorziet mij samen met RAB van een slaapzak, rugzak, tights, shorts, regenbroek, slaapmat en muts.

Gear Point | GFP B.V. FOR PROFESSIONALES – website: gearpoint.nl

Rab® equipment

Rab maakt sinds 1981 hoogwaardige slaapzakken en outdoorkleding voor avonturiers. Een Rab slaapzak, slaapmat, waterdichte jas, fleece of bodywarmer maakt je uitrusting compleet. Rab producten zijn opgewassen tegen de meest extreme omstandigheden ter wereld. Eerder gebruikte ik Rab-slaapzakken en donsjacks tijdens mijn poolexpedities.

Rab voorziet mij samen met Gearpoint van een slaapzak, rugzak, tights, shorts, regenbroek, slaapmat en muts. Ik vind het gaaf dat ik een ambassadeur van dit topmerk mag zijn.

Rab® equipment | The Mountain People – website rab.equipment

Cortazu, Certified B Corp™

Cortazu, Certified B Corp™, is een prachtig nederlands bedrijf dat me voorziet van het jack dat me door alles heen moet trekken, evenals een fleece en een donsjack.

Het is fijn te weten dat The Independent een test heeft gedaan waaruit dit jack als het meest waterdichte regenjack van 2023 is verkozen en alle andere topmerken achter zich laat.

The independent: There’s no such thing as bad weather, just bad kit. And, if you live in the UK, you’re definitely going to need a waterproof in your cloak room to keep you dry and avoid the humiliation of wrestling with an unruly umbrella on wet and windy days. The best men’s waterproof jackets for 2023 are:

Best overall – Cortazu mountain hard shell: £359, Cortazu.com

Cortazu | B Corp™ – website: cortazu.com

Gearlimits

Gearlimits voorziet mij samen met Hoka van de eerste twee paren trailmuiltjes. Want ja… hiervoor zijn meer paren nodig. Gearlimits is een platform waarop ik reviews doe van mijn uitrustingstukken.

Gearlimits in samenwerking met Hoka – website: gearlimits.com | hoka.com

Xfood.nl

Xfood.nl is het gave bedrijf van avonturier Derek-Jan Franse. Hij heeft er plezier aan om avonturiers op de meest afgelegen plekken ter wereld te voorzien van buitensport-voeding. Hij is zelf nogal avontuurlijk ingesteld en is dus een fijne partner om mee te schakelen. Hij snapt wat nodig is en regelt het. Zo kreeg hij het recent voor elkaar om een pakket maaltijden op Antarctica bezorgd te krijgen.

DerekJan is er altijd bij op mijn avonturen en ik vind het gaaf dat hij me ook nu weer maandenlang voorziet van expeditiemaaltijden en – ontbijtjes via een leverancier in de UK. Pallets met voeding staan straks in Schotland op mij te wachten.

Xfood.nl – website: Xfood.nl

BYE! Nutrition

Om het beste uit jezelf te kunnen halen creëerde BYE! Nutrition hoogwaardige sportvoeding op een natuurlijke basis zonder chemische smaakstoffen. Door minimale bewerking en toevoegingen weet het de hoogste kwaliteit voor sporters te garanderen en dit op zo’n natuurlijk mogelijke manier. Amateur- en topsporters hebben BYE! jarenlang uitgetest, waardoor het merk is uitgegroeid tot een volwaardig en gezond sportvoedingsmerk van hoge kwaliteit. De eerste keuze voor de beste sportprestaties.

Medeoprichter Bart Harmsen heeft zelf ervaren, dat sportvoeding niet altijd even goed is voor je lichaam. Zijn prestaties op fietskoersen werden soms belemmerd door buikkrampen en andere ongemakken. Toen Bart niet de enige bleek te zijn die hier regelmatig last van had, is hij op onderzoek uitgegaan. De oorzaak bleek te liggen in de chemisch bewerkte sportvoeding, waardoor per wedstrijd twee keer het maximale aan aspartaam in zijn lichaam terecht kwam. Dit is niet alleen heel ongezond, het belemmert ook de prestatie! Dit kan beter, dacht Bart. Daarmee begon de ontwikkeling van BYE! Nutrition.

In Schotland liggen honderden energierijke sportrepen klaar om me de berg op te helpen.

BYE! Nutrition – website: https://b-y-e.nl/

Mountainreporters & Garmin

Ik werk al jaren als mountainreporter op het mooie platform Mountainreporters.com. Edwin Hagenouw is de enthousiaste oprichter van dit platform voor avontuurlijke reizigers. Via Edwin heb ik de beschikking over een fantastisch Garmin Sapphire solar ultraperformance multisports GPS watch Enduro™ 2.

Voor Mountainreporters.com schreef ik een uitgebreide review van dit horloge. Lees hem hier>>>

Mountainreporters – website: Mountainreporters.com/

DUTCHER DESIGN®

Dutcher Design is de organisatie die alle sponsorbadges voor op rugzak en jack heeft verzorgd. Erik Huveneers is de gedreven creatieveling achter deze organisatie. Aangezien ik zoveel klanten heb aangebracht, steunt Erik me met eigen badges in twee kleurstellingen. Dank!

DUTCHER DESIGN® – website: dutcher.design

Klaar?

Wil jij ook toetreden tot Team282peaks?

Team282peaks

Maak een website of blog op WordPress.com