De mediakanalen waarop wij te volgen zijn en die de Munro-missie ondersteunen vind je hier

Mountainreporters

Mountainreporters is een website met een passie voor natuur, outdoor en bijzondere ervaringen. Door middel van unieke reisverhalen, foto’s en video’s willen we informeren, inspireren en onze passie delen met andere outdoorliefhebbers. Fokke en Geertje zijn beide actieve Mountainreporters op de website.

Op dit online outdoor platform zijn wij voor, tijdens en na onze missie in Schotland te volgen.

Partner: Mountainreporters

Website: mountainreportes.com

Op Pad

Oppad.nl is een website voor liefhebbers van actieve en avontuurlijke vakanties. Ben je op zoek naar een berghuttentocht in de Alpen, een fjelltour in Noorwegen, of een test van bergwandelschoenen? Op oppad.nl vind je honderden artikelen met veel tips en inspiratie. De website zal verslag doen van de Munro Missie en er zal een artikel in het magazine verschijnen.

Na onze missie verschijnt er een artikel over onze ervaringen op hun online-platform.

Partner: Op Pad

Website: oppad.nl

Gearlimits

Bij GearLimits geloven we dat geweldige uitrusting van cruciaal belang is om limieten te overschrijden, essentieel om meer plezier te hebben en dit met maximale veiligheid te doen. GearLimits is de plek waar de actie- en buitensportliefhebber alles leest over de beste high-end action gear op de markt. Via onze GearGuide en GearReviews informeren we wat de beste keuze is en waar je dat geweldige product kunt kopen.

Partner: Gearlimits

Website: gearlimits.nl

TrailrunnenNL

TrailrunnenNL is jouw bekende partner voor de gezelligste trails in Nederland. Al geruime tijd organiseren wij trails in de mooiste gebieden van Zuid-Oost Nederland, oftewel Limburg en Gelderland. Laten je de kleinste paadjes ontdekken, single tracks afgewisseld met uitgestrekte heide, zand en bos. We doen alles zelf, of het nu gaat om de routes maken, de afstemming met de boswachter, het neerzetten van het evenement of de samenwerking met lokale horecapartners. Alles met passie en liefde. Wij verbinden vanuit ieders kracht.

Partner: TrailrunnenNL

Website: trailrunnen.nl

Te voet online

‘Te voet’ houdt je op de hoogte van alles wat er gebeurt in de wandelwereld. Met nieuws, nieuwe routes en de laatste producten en materialen die voor wandelaars interessant zijn.

Partner: Te voet online

Website: tevoetonline.nl

Omroep Gelderland

Omroep Gelderland biedt met radio en tv verslag van belangrijke ontwikkelingen in de regio. Verslaggever Biem Buijs zal met zijn radioprogramma Lunchpauze voor, tijdens en na aandacht besteden aan de Munro Missie. Meer dan 10 jaar is Biem nieuwslezer op 3FM geweest en daarnaast heeft hij ook jarenlang het Radio 1 Journaal in het weekend gepresenteerd.

Voor, tijdens en na onze missie zijn wij te beluisteren op de radio.

Partner: Omroep Gelderland

Website: gld.nl

The Distance Hiker Podcast

De Distance Hiker-podcast van Matthew Usherwood gebruikt de kracht van verhalen vertellen en conversatie om de opmerkelijke verhalen van de langeafstandswandelgemeenschap te delen. Elke twee weken gaan ze diep in gesprek met een nieuwe gast, leren over hun langeafstandswandelreis en waar dat hun leven en reis kruist. De Distance Hiker-podcast is een unieke show waarin je inzicht krijgt in de levens van de mensen die langeafstandspaden lopen.

Na onze missie gaan wij in gesprek met Matthew over onze ervaringen op de Munros is Schotland.

Partner: Distance Hiker

Website: distancehiker.com