De mediakanalen waarop de avonturen in Schotland te volgen zijn en die de Munro-missie ondersteunen vind je hier.

Mountainreporters

Mountainreporters is een website met een passie voor natuur, outdoor en bijzondere ervaringen. Door middel van unieke reisverhalen, foto’s en video’s willen we informeren, inspireren en onze passie delen met andere outdoorliefhebbers. Ik ben een actieve Mountainreporter op de website en blog regelmatig over mijn avonturen.

Op dit online outdoor platform ben ik voor, tijdens en na mijn missie in Schotland te volgen.

Partner: Mountainreporters

Website: mountainreporters.com

RN7

RN7 is de publieke omroep voor het Rijk van Nijmegen. Via TV, radio en online informeren, amuseren en verbinden we inwoners van de streek. Zij verzorgen een betekenisvol Lokaal Toereikend Media Aanbod (LTMA) voor de gemeenten Beuningen, Druten, Nijmegen, Overbetuwe en Wijchen.

Partner: RN7

Website: rn7.nl

Op Pad

Oppad.nl is een website voor liefhebbers van actieve en avontuurlijke vakanties. Ben je op zoek naar een berghuttentocht in de Alpen, een fjelltour in Noorwegen, of een test van bergwandelschoenen? Op oppad.nl vind je honderden artikelen met veel tips en inspiratie. De website zal verslag doen van de Munro Missie en er zal een artikel in het magazine verschijnen.

Na de missie verschijnt er een artikel over de missie op het online-platform.

Partner: Op Pad

Website: oppad.nl

Mystical Miles

Mystical Miles: een blad voor lopers die na een run liever een biertje drinken dan een eiwitshake.

Zweet dat prikt in je ogen. Een pad dat geen pad blijkt te zijn. Lopen in het pikkedonker. Jezelf overtreffen, niet door sneller te lopen maar door avonturen te beleven die je eerst niet durfde. Hardlopen kent veel gedaantes. Met Mystical Miles gaan we op zoek naar niet eerder vertelde verhalen én adembenemend mooie foto’s. Ga je mee op avontuur? Tijdens de Munro Missie zal een artikel verschijnen over de hardloopbelevenissen in de Schotse Hooglanden.

Partner: Mystical Miles

Website: Mysticalmiles

Gearlimits

Bij GearLimits geloven we dat geweldige uitrusting van cruciaal belang is om limieten te overschrijden, essentieel om meer plezier te hebben en dit met maximale veiligheid te doen. GearLimits is de plek waar de actie- en buitensportliefhebber alles leest over de beste high-end action gear op de markt. Via onze GearGuide en GearReviews informeren we wat de beste keuze is en waar je dat geweldige product kunt kopen.

Tijdens de Munro Missie worden veel uitrustingstukken getest en er zullen reviews op dit platform verschijnen.

Partner: Gearlimits

Website: gearlimits.nl

Te voet online

‘Te voet’ houdt je op de hoogte van alles wat er gebeurt in de wandelwereld. Met nieuws, nieuwe routes en de laatste producten en materialen die voor wandelaars interessant zijn.

Tijdens de Munro Missie zullen online artikelen verschijnen op dit platform.

Partner: Te voet online

Website: tevoetonline.nl

Omroep Gelderland

Omroep Gelderland biedt met radio en tv verslag van belangrijke ontwikkelingen in de regio. Verslaggever Biem Buijs zal met zijn radioprogramma Lunchpauze voor, tijdens en na aandacht besteden aan de Munro Missie.

In september 2022 had ik contact met Biem en we namen een leuk item op over de 1.001 kilometer die ik zou gaan rennen tijdens de Megarace.

Ook nu reageerde Biem enthousiast en wilde graag voor, tijdens en na de Munro Missie een item opnemen.

Bij deze de aftrap op 9 januari waarin ik uitleg wat ik in Schotland gaan doen. Het volgende interview zal vanaf een berg in Schotland plaatsvinden.

Partner: Omroep Gelderland

Website: gld.nl

De Brug Nijmegen

De Brug is de lokale krant voor Nijmegen en omstreken.

Tijdens de Munro Missie zal vier keer een column in de krant verschijnen.

Partner: De Brug

Website: https://www.brugnijmegen.nl/

The Distance Hiker Podcast

De Distance Hiker-podcast van Matthew Usherwood gebruikt de kracht van verhalen vertellen en conversatie om de opmerkelijke verhalen van de langeafstandswandelgemeenschap te delen. Elke twee weken gaan ze diep in gesprek met een nieuwe gast, leren over hun langeafstandswandelreis en waar dat hun leven en reis kruist. De Distance Hiker-podcast is een unieke show waarin je inzicht krijgt in de levens van de mensen die langeafstandspaden lopen.

Na de missie ga ik in gesprek met Matthew over mijn ervaringen op de Munros is Schotland.

Partner: Distance Hiker

Website: distancehiker.com

Maak een website of blog op WordPress.com