De mediakanalen waarop wij te volgen zijn en die de Munro-missie ondersteunen vind je hier

Mountainreporters

Mountainreporters is een website met een passie voor natuur, outdoor en bijzondere ervaringen. Door middel van unieke reisverhalen, foto’s en video’s willen we informeren, inspireren en onze passie delen met andere outdoorliefhebbers. Fokke en Geertje zijn beide actieve Mountainreporters op de website.

Op dit online outdoor platform zijn wij voor, tijdens en na onze missie in Schotland te volgen.

Partner: Mountainreporters

Website: mountainreporters.com

RN7

RN7 is de publieke omroep voor het Rijk van Nijmegen. Via TV, radio en online informeren, amuseren en verbinden we inwoners van de streek. Zij verzorgen een betekenisvol Lokaal Toereikend Media Aanbod (LTMA) voor de gemeenten Beuningen, Druten, Nijmegen, Overbetuwe en Wijchen.

RN7 maakt met ons een TV-item.

Partner: RN7

Website: rn7.nl

Op Pad

Oppad.nl is een website voor liefhebbers van actieve en avontuurlijke vakanties. Ben je op zoek naar een berghuttentocht in de Alpen, een fjelltour in Noorwegen, of een test van bergwandelschoenen? Op oppad.nl vind je honderden artikelen met veel tips en inspiratie. De website zal verslag doen van de Munro Missie en er zal een artikel in het magazine verschijnen.

Na onze missie verschijnt er een artikel over onze ervaringen op hun online-platform.

Partner: Op Pad

Website: oppad.nl

Mystical Miles

Mystical Miles: een blad voor lopers die na een run liever een biertje drinken dan een eiwitshake.

Zweet dat prikt in je ogen. Een pad dat geen pad blijkt te zijn. Lopen in het pikkedonker. Jezelf overtreffen, niet door sneller te lopen maar door avonturen te beleven die je eerst niet durfde. Hardlopen kent veel gedaantes. Met Mystical Miles gaan we op zoek naar niet eerder vertelde verhalen én adembenemend mooie foto’s. Ga je mee op avontuur? Tijdens de Munro Missie zal een artikel verschijnen over de hardloopbelevenissen in de Schotse Hooglanden.

Partner: Mystical Miles

Website: Mysticalmiles

Gearlimits

Bij GearLimits geloven we dat geweldige uitrusting van cruciaal belang is om limieten te overschrijden, essentieel om meer plezier te hebben en dit met maximale veiligheid te doen. GearLimits is de plek waar de actie- en buitensportliefhebber alles leest over de beste high-end action gear op de markt. Via onze GearGuide en GearReviews informeren we wat de beste keuze is en waar je dat geweldige product kunt kopen.

Partner: Gearlimits

Website: gearlimits.nl

TrailrunnenNL

TrailrunnenNL is jouw bekende partner voor de gezelligste trails in Nederland. Al geruime tijd organiseren wij trails in de mooiste gebieden van Zuid-Oost Nederland, oftewel Limburg en Gelderland. Laten je de kleinste paadjes ontdekken, single tracks afgewisseld met uitgestrekte heide, zand en bos. We doen alles zelf, of het nu gaat om de routes maken, de afstemming met de boswachter, het neerzetten van het evenement of de samenwerking met lokale horecapartners. Alles met passie en liefde. Wij verbinden vanuit ieders kracht.

Partner: TrailrunnenNL

Website: trailrunnen.nl

Te voet online

‘Te voet’ houdt je op de hoogte van alles wat er gebeurt in de wandelwereld. Met nieuws, nieuwe routes en de laatste producten en materialen die voor wandelaars interessant zijn.

Partner: Te voet online

Website: tevoetonline.nl

Omroep Gelderland

Omroep Gelderland biedt met radio en tv verslag van belangrijke ontwikkelingen in de regio. Verslaggever Biem Buijs zal met zijn radioprogramma Lunchpauze voor, tijdens en na aandacht besteden aan de Munro Missie.

In september 2022 had ik contact met Biem en we namen een leuk item op over de 1.001 kilometer die ik zou gaan rennen tijdens de Megarace.

Ook nu reageerde Biem enthousiast en wilde graag voor, tijdens en na de Munro Missie een item opnemen.

Bij deze de aftrap op 9 januari waarin ik uitleg wat wij in Schotland gaan doen. Het volgende interview zal vanaf een berg in Schotland plaatsvinden.

Binnenkort volgt hier een TV-item dat wordt opgenomen met RN7.

Partner: Omroep Gelderland

Website: gld.nl

The Distance Hiker Podcast

De Distance Hiker-podcast van Matthew Usherwood gebruikt de kracht van verhalen vertellen en conversatie om de opmerkelijke verhalen van de langeafstandswandelgemeenschap te delen. Elke twee weken gaan ze diep in gesprek met een nieuwe gast, leren over hun langeafstandswandelreis en waar dat hun leven en reis kruist. De Distance Hiker-podcast is een unieke show waarin je inzicht krijgt in de levens van de mensen die langeafstandspaden lopen.

Na onze missie gaan wij in gesprek met Matthew over onze ervaringen op de Munros is Schotland.

Partner: Distance Hiker

Website: distancehiker.com

Productowner.nl

Productowner.nl brengt IT-projecten tot grote hoogten. Ditmaal helpen zij ons de top te bereiken door digitale ondersteuning bij onze reis. Zij geloven in local love, en stimuleren graag sportieve uitdagingen dicht bij hen in de buurt.

Normaliter levert Productowner.nl tijdelijke of vaste product owners bij (IT-)projecten. Ook bieden ze trainingen en workshops om producten en product owners verder te ontwikkelen.

Partner: Productowner.nl

Website: productowner.nl