Het is een regenachtige, koude, sombere dag als ik samen met Geert van huis naar het Van der Valk Hotel in Lent ren. We hebben een afspraak met BYE Nutrition Sportvoeding. Als je het druk hebt, moet je combineren vandaar dat we rennend onze afspraken doen. Geert rent zelf met minus 70 nog in korte broek en vandaag kom ik hem tegemoet. Zo komt het dat we – in mijn ogen veelstevroeg – door de ochtendkou rennen richting de boys van BYE.

Wat volgt is een plezierig gesprek met Melvin en Bart, de twee mannen achter BYE. Het gesprek gaat eigenlijk niet over samenwerken, maar over levensvragen; waarom doen we de dingen die we doen. We hebben een plezierige klik en dus gaan we samenwerken.

Niet veel later rennen Geert en ik door een regenachtig Nijmegen, om beurten met een doos testrepen of twee tonnen met poeder om sportdranken te testen. Het is vast een vreemde aanblik, twee rennende kerels met tonnen onder de arm. Ik voel me een fietskoerier zonder tweewieler. 

BYE! Nutrition

Inmiddels zijn repen, sportgelletjes, Magnesium-shots en energy-shots getest en BYE stuurt een pakket naar Schotland zodat we daar de energie vinden om onze bergen op te rennen. Om het beste uit jezelf te kunnen halen creëerde BYE! Nutrition hoogwaardige sportvoeding op een natuurlijke basis zonder chemische smaakstoffen. Door minimale bewerking en toevoegingen weet het de hoogste kwaliteit voor sporters te garanderen en dit op zo’n natuurlijk mogelijke manier. Amateur- en topsporters hebben BYE! jarenlang getest, waardoor het merk is uitgegroeid tot een volwaardig en gezond sportvoedingsmerk van hoge kwaliteit. De eerste keuze voor de beste sportprestaties.  

Ik gebruik de producten van BYE! zelf sinds ik erop stuitte bij Trailrunnen.nl waar BYE! vaste partner is tijdens de trailrunevenementen. Ik vind de repen smakelijk en ze veroorzaken geen ‘zoete bek’ of maagproblemen. We hebben inmiddels repen getest met diverse smaken zoals Appel/kaneel, Cranberry, caramel Himalaya salt en Kokosnoot. Om kort te gaan: ze zijn allemaal lekker.

282boost

Wil jij ook de producten van BYE! Nutrition proberen? Dan kun je met een leuke korting de producten bestellen via de webshop. Met de code 282boost krijg je 20% korting op je hele bestelling.  

Maak een website of blog op WordPress.com