XFood.nl partner

Derek-Jan Franse van XFood.nl is een fijne partner. Hij steunt me met energierepen en drinkpoeder en begint direct over herbevoorrading onderweg. Zo ver ben ik zelf nog niet eens met mijn route; hij zit me achter de broek! Ook steunt hij me door de kilometers 1.250, 2.500 en 3.750 te kopen.

XFood profileert zich als het 5sterren-restaurant voor in je rugzak. Precies wat je nodig hebt als je een aantal maanden gaat rennen en self-supporting wil zijn.

Derek-Jan Franse is wereldreiziger. Avonturier in hart en nieren die altijd nieuwsgierig is naar het verre onbekende met zijn andere geuren en nieuwe smaken. Hij is ook mountainbiker en mountaineer. En als geen ander weet hij dat de basis van elke succesvolle trip, hoe kort of lang deze ook duurt, begint bij smaakvol en voedzaam eten. Als de moraal zakt zal een smakelijke maaltijd de plannen laten slagen.

Bij XFood zijn deze voedzame en zeer smaakvolle maaltijden in gevriesdroogde vorm te koop. Zodat je altijd, onder alle omstandigheden jezelf in ieder geval culinair kan verwennen op momenten dat een lokale maaltijd niet voorhanden is of praktisch niet mogelijk is. Of het nu op de flanken van een 6000er is, ergens aan de rand van Antarctica, of gewoon in je tent op de prachtige Veluwe.

Zelf bestellen: https://www.xfood.nl/

Eet smakelijk 

Eén reactie op “XFood.nl partner”

  1. […] laatste zal ik zeker doen want partner Xfood.nl heeft me voorzien van 90 expeditiemaaltijden en -ontbijtjes van Expedition Foods. Ze liggen straks […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: