4 dagen voor vertrek. Lichte stress, “¡Ándale! ¡Ándale! ¡Arriba! ¡Arriba!”

Al vroeg wakker en aan de koffie. Twee pakketten zijn binnen. Een selfiestick. Handleiding is zelfs met leesbril nauwelijks te ontcijferen. Note to self: koop telescoop.

Vreemd dat handleiding rept over een wifiverbinding terwijl we toch echt over een bluetoothverbinding praten. Na een uur prutsen wil afstandbediening van mijn selfiestick nog steeds niet communiceren met telefoon. Dan heb ik er dus geen reet aan.

Zou het aan telefoon liggen? Horloge wil ook niet meer verbinden. Softwareupdates helpen niet. Zachte reset helpt niet. Mijn horloge communiceerde altijd met mijn telefoon, waarom nu opeens niet meer? Het lijkt wel een getrouwd stel. Moet ik dan een harde reset doen en alles eerst back-uppen. Kreun. Alle bluetoothapparaten verwijderen en één voor één opnieuw verbinden. Hosanna, nu werkt het wel. De selfiestick nog niet. Weer een ochtend verprutst met…niets.

Livetracking via mijn Garmin InReach Mini werkt en ik krijg van partner Xfood.nl een link toegestuurd. Half uur research op de site van Garmin naar een embed-code zodat ik een kaartje in mijn site kan integreren in plaats van een link. Garmin geeft nul antwoord terwijl ik zeker weet dat dit een van de meest gestelde vragen is. Contact met Derek-Jan wijst uit dat hij al exact hetzelfde heeft zitten doen. Weer een uur gespendeerd aan… niets.

Note to self: Garmin Inreach Mini inregelen zodat hij maar één keer per dag plot voor livetracking anders kieren abonnementskosten pan uit en batterijduur wordt een probleem. Ook testen of ik met mijn telefoon via het apparaat en dus GPS sms’jes kan versturen.

Twee jaar geleden werd ik aangereden door een wielrenner tien ik het Pieterpad rende met als gevolg pijn in mijn voet. Ik heb er ruim 5.000 kilometer mee rondgerend naar Santiago tot mijn fysio na afloop mijn grote teen loswrikte en de voet weer mobiliteit had. Ook nu is het er weer een beetje ingeslopen. Vrijdag 15.30 noodafspraakje met fysio. Ik wil in ieder geval alles gedaan hebben om pijnvrij te starten. Weer een paar uur kwijt.

Fijn dat Troealalalala tijdens de koffie een berg adopteert met de opmerking: Zet m op Zorbra! Geniet van de stille bergen!
“Soms is er stilte nodig om het geluid van je ziel te horen”

Contact zoeken met het café waar ik de avond voor vertrek een kleine borrel geef en dingen afstemmen. Daar een deel van mijn gear overhandigen aan mijn vader die mijn basecamp vormt en dingen kan opsturen indien nodig. Dingen klaarleggen.

Site bijwerken met geadopteerde bergen. Constatering dat de pagina die tabellen bevat op de telefoon niet ondersteund wordt en alleen vanaf laptop is bij te werken. Onhandig. Note to self: overdragen aan basecamp voor ik vertrek.

Heb een vlucht geboekt met ruimbagage vanwege mijn nordic poles. Aangezien de douane bang is voor wandelaars in het vliegtuig worden poles ingenomen. Aandachtspuntje: het enige dat ik nog NIET binnenheb zijn de poles van Black Diamond. Straks moet ik poles kopen in de UK én heb ik 80 euro betaald voor ruimbagage waarmee het opeens prijzige poles worden.

Shit, is het al zo laat? Werken in Den Haag vandaag, rennen voor de trein. Vanavond eetafspraak in Gouda en doorrr…

Een dag uit het leven van een avonturier is nooit saai. Nog 4 dagen deze shit en dan gewoon mijn ding doen. Zo gaat het altijd. Waarschijnlijk komt maandagavond het laatste pakketje per koerier naar Schiphol.

“¡Ándale! ¡Ándale! ¡Arriba! ¡Arriba!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: