TV item met RN7 op de N70

Vabnaag bijtijds uit de veren want we hebben een afspraak met da boyzz van RN7 ofwel TV Nijmegen. Twee dynamische stagiairs van deze mondaine TV-zender gaan ons aan de tand voelen over de Munro Missie.

We verlaten onze casa voor een duurloopje van 7,5 kilometer naar pannenkoekenrestaurant De Heksendans in Berg en Dal. Het is waterkoud maar daar merken we niks van tijdens het lopen. Pas als we tijdens het interview even stilstaan, trekt de koude direct in de bottten.

We worden opgevangen door twee snelle typjes op blitse sneakers die meteen de regie pakken en ons vragen voorleggen en laten rennen op de steilste klim van Natuurroute N70 over de stuwwal langs Nijmegen.

Kijk het interview terug op RN7. Start op 3.23…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: