Leuke expedities zijn alleen mogelijk met nog leukere partners

“If the path be beautiful, let us not ask where it leads.” ― Anatole France.

Trails

Je rondt bochten,
accelereert
en voelt macht
als je opdoemt
aan de andere kant.

Je maakt hoogtemeters
worstelt je voort
en voelt diepte
als je hoger komt
zuigend aan je lijf.

Je kan niet hoger
en beseft je
dat je hier bent
voor de weg
en niet voor de top.

Al een maand ben ik in de weer – de weg – om straks te finishen in een race – de top. Dat kan niet zonder fijne expeditiepartners. Ik benoem ze in willekeurige volgorde.

Rob Langhout, fysiotherapeut. Na twee jaar rennen, meer dan 5.000 kilometer met pijn, heb je me in één behandeling weer gemaakt. Al dagen ren ik pijnvrij als een jonge hinde door het meest technische terrein. Voor het eerst in jaren staat alles weer recht en ben ik een symmetrisch atleet. Dank, ik voel me herboren.

AP Support. Deze organisatie biedt al bijna 25 jaar meetbaar rendement voor opdrachtgevers door de inzet van innovatieve, trendsettende projectoplossingen en arbeidsmobiliteit. AP Support is al drie jaar mijn betrouwbare expeditiepartner en we delen de waarden passie, lef, talentontwikkeling en betrouwbaarheid. Met mijn expedities, lezingen en workshops probeer ik de medewerkers te inspireren en motiveren het beste uit zichzelf te halen met thema’s als voorbereiding, projectmanagement, backcasting en persoonlijke ontwikkeling.
Mijn trainingen en races zijn mede mogelijk gemaakt door deze fijne partner op mijn weg. dank!

Xfood.nl. Derek-Jan Franse is al een aantal expedities mijn betrouwbare voedingspartner. Met zijn website biedt hij een vijfsterrenkeuken voor de buitensporter. Derek-Jan is wereldreiziger en avonturier in hart en nieren. Hij biedt voedzame en zeer smaakvolle maaltijden in gevriesdroogde vorm te koop.
Tijdens mijn trainingen in de hitte heeft hij ervoor gezorgd dat ik weer energie vond daar waar ik er meermaals helemaal doorheen zat.

Mountainreporters.com. Sinds twee jaar werk ik samen met Edwin die dit fantastische platform heeft opgericht en we gaan intensiever samenwerken met leuke activiteiten voor buitensporters. Ik schrijf over mijn avonturen. Edwin heeft me in contact gebracht met Black Diamond Europe.

https://www.blackdiamondequipment.com/en_EU/
Dit topmerk heeft me voorzien van functioneel shirt, short, windjack, trailrugzak, poles en hoofdlamp

Ofwel… ready for racing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: