An epic journey is only possible due to the support of some extraordinary partners… We share values like adventure, passion, courage and a sports mentality.

XFood.nl voeding on the road

XFood profileert zich als het 5sterren-restaurant voor in je rugzak. Precies wat je nodig hebt als je een aantal maanden gaat rennen en self-supporting wil zijn.

Derek-Jan Franse is wereldreiziger. Avonturier in hart en nieren die altijd nieuwsgierig is naar het verre onbekende met zijn andere geuren en nieuwe smaken. Hij is ook mountainbiker en mountaineer. En als geen ander weet hij dat de basis van elke succesvolle trip, hoe kort of lang deze ook duurt, begint bij smaakvol en voedzaam eten. Als de moraal zakt zal een smakelijke maaltijd de plannen laten slagen.

Bij XFood zijn deze voedzame en zeer smaakvolle maaltijden in gevriesdroogde vorm te koop. Zodat je altijd, onder alle omstandigheden jezelf in ieder geval culinair kan verwennen op momenten dat een lokale maaltijd niet voorhanden is of praktisch niet mogelijk is. Of het nu op de flanken van een 6000er is, ergens aan de rand van Antarctica, of gewoon in je tent op de prachtige Veluwe.

Eet smakelijk 

Meer informatie en bestellen:
https://www.xfood.nl/

AP Support

AP Support biedt consultancy en detachering in de financiële dienstverlening. AP Support creëert al ruim 20 jaar meetbaar rendement voor opdrachtgevers door de inzet van innovatieve, trendsettende projectoplossingen en arbeidsmobiliteit.
AP Support is partner in ‘Run to the end of the world… and beyond’. Wat ons bindt? Kernwaarden als ‘talentontwikkeling, ‘passie’, ‘lef’ en ‘betrouwbaarheid’. En onze sportmentaliteit, de wil om het beste uit jezelf te halen en jezelf te blijven ontwikkelen. Iedere dag.
#deResultaatmakers

Meer informatie op: https://apsupport.nl/een-loop-voor-hoop/

Trailrunnen.nl

Ik werk samen met Cor en Geraldine die achter de ultragezellige community Trailrunnen.nl zitten, om maar liefst 4x per jaar voor jou een speciale Adventure Trail neer te zetten. Een thema-trail die bijvoorbeeld in het teken staat van de Marathon des Sables (ook wel de zwaarste voetrace op aarde genoemd), of een trail met aandacht voor de eerste wereldoorlog die een aantal loopgraven aandoet.

Meer informatie op onze kalender en op de site van Cor en Geraldine: http://www.trailrunnen.nl

Mountainreporters

Mountainreporters.com is en online magazine over natuur en duurzaam reizen met 60.000 lezers per maand. Met een team van reporters en fotografen schrijven we dagelijks over outdoor, reizen en natuur. Regelmatig verschijnen bijdragen over de Run op deze community.

Meer informatie: https://www.mountainreporters.com/

Weleda

Meer dan 5.000 kilometer rennen in weer en wind, in zon en regen, doet een aanslag op je huid. Weleda steunt het project met zonnebrandolie en huidverzorgingsproducten.

De verbinding tussen mens en natuur is een van de grootste redenen waarom Weleda al 100 jaar kiest voor puur natuur. Wij geloven dat niets ons er beter laat uitzien en voelen als we ons verbinden met de kracht van de natuur.

Zoek zelf je producten: https://www.weleda.nl/lichaamsverzorging

Olight

Adola heeft mij voorzien van haar nieuwe, uiterst slimme, hoofdlamp. De Olight H1R Nova is een nieuwe zaklamp en hoofdlamp in één. Tot op heden heb ik hem ook als zodanig ingezet. Zaklamp in de tent als ik in het basiskamp ben en hoofdlamp tijdens de trails. Hij is eenvoudig op te laden via een magnetische aansluiting via usb met als voordeel dat je hem aan een laptop, autolader of iPodstekker kan hangen en dat je niet meer loopt te klungelen met batterijen. Deze hoofdlamp geeft ook nog eens enorm veel licht af waardoor je op een technische trail zonder moeite je weg vindt. Ik heb met name profijt gehad tijdens de technische afdaling aan de voet van de Eigerwand die ik vermoeid, na ruim 18 uur trailen, moest volbrengen. Via een makkelijk te bedienen knop zijn zes lichtstanden in te stellen met een maximum van 72 meter. Op de hoogste stand houdt de accu het 12 uur vol. Dat laatste heb ik nog niet getest, maar dat gaat er zeker van komen. Prettig is ook het gewicht van 51 gram waardoor hij niet op je hoofd gaat dansen als je een helling afraast. Ik vind het in alle opzichten een 100 procent verbetering ten opzichte van alle hoofdlampen die ik tot op heden heb gebruikt tijdens trails, hikes en expedities; kwaliteit, gewicht, functionaliteit en degelijkheid.

Meer informatie en bestellen: https://olightworld.com/led-flashlights/all-flashlights/olight-h1r-nova

Poles Black Diamond

CJ Agencies heeft mij voorzien van een paar Black Diamond Distance Carbon Z poles. Dit zijn veelgebruikte poles in het trailwereldje. In mijn ogen hebben ze drie duidelijke voordelen. Ze zijn eenvoudig en snel in en uit te vouwen wat zeker bij een afwisselende trail prettig is omdat je op lange rechte stukken geen gebruik maakt van de poles. Aangezien de poles uit drie delen bestaan, zijn ze klein op te vouwen. Dan zijn ze ook nog eens superlicht (280 gram) waardoor ze niet gaan dansen op je rug. En het belangrijkste: ze zijn oerdegelijk. Het feit dat de poles na diverse trails waaronder de Marathon des Sables beide nog intact zijn, zegt voldoende.

Meer informatie en bestellen: https://www.blackdiamondequipment.com/en_US/product/distance-carbon-z-trekking-running-poles/


Do you want to be part of this extraordinary team of cool professionals?

Do you wish to profit from:

  • Exposure on website and social media
  • Public speaking in your company or on your event
  • Mentioning in the book which will be published afterwards
  • Other forms of creative collaboration…

Maak een website of blog op WordPress.com