Gaat jouw bedrijf mee op Schotland-missie? Mogen wij lawaai voor jouw bedrijf maken?

Twee rennende avonturiers vinden elkaar. De Munro-missie is aan. Komend jaar, vanaf februari, gaan Jan Fokke Oosterhof en Geert van Nispen samen Munro’s aanvallen, rennend 282 bergtoppen aan elkaar knopen en daarmee de snelste Munro baggers van Nederland worden. Een tocht van 4.500 kilometer en 200.000 hoogtemeters en een miljard midges.


start

1-2-23munro’s

282dagen

120hoogte (km)

200afstand (km)

4.500


Welcome to mountain country. It’s time to leave the comfort zone!

Ga je als bedrijf mee?

Jij met je bedrijf kunt ons helpen door een of meerdere bergen te adopteren en daarmee onze missie ondersteunen. Doe je mee en sluit je als bedrijf aan bij team282peaks? Dan gaan wij acht maanden lang lawaai voor jouw bedrijf maken!

Hieronder staan drie pakketten waaruit je een keuze kunt maken. Voor elk pakket geldt dat je met bedrijfsnaam en logo op onze sites komt te staan, dat je in de lijst van Munro’s wordt opgenomen met de berg die jij hebt uitgezocht en je boodschap en dat wij gedurende acht maanden op onze socials lawaai voor jouw bedrijf gaan maken!

Impact XS

Een inspirerende lezing voorafgaand aan ons Munro avontuur.

Investering:

€ 1.500,-

Impact M

Een inspirerende lezing voorafgaand en na ons Munro avontuur.

Investering:

€ 2.000,-

Impact XXL

Een inspirerende lezing voorafgaand, tijdens (via zoom) en na ons Munro avontuur. Tevens ontvang je een op maat gemaakte film met boodschap voor het personeel.

Investering:

€ 5.000,-

Interesse? Neem dan contact met ons op.

Fokke: expeditionlife.nl, janfokke@oosterhof.cc, 06 46 32 13 17

We take on a task bigger than ourselves.