Team282peaks vertrekt op 20 maart

Team282peaks vertrekt niet begin februari maar 20 maart 2023 naar Schotland om de Munro’s aan te vallen. We willen meer tijd nemen om in Nederland te trainen met de diverse uitrustingstukken van onze partners. Daarnaast hebben wij beide een verplichting in Nederland waar we omheen moeten plannen. Tenslotte omzeilen we het zwaarste stukje van de Schotse winter, maar dat laatste vinden we het minst zwaarwegend.

Trainen met gear

Dit latere vertrek geeft ons de tijd om te trainen met onze nieuwe gear. We kunnen time on feet maken met volle bepakking en het uittesten van onder andere rugzakken, kleding, schoenen, matjes, slaapzakken, kookspullen, communicatiemiddelen en tent. Zo loop ik aanstaande vrijdag de 75k op de Dutch Coastal Ultra Trail By Night.

Wil je meer weten over de gear die wij meenemen naar Schotland kijk dan maar eens op de gear-pagina van de Munro-missie 2023.

Media

Onze missie zingt inmiddels rond en steeds meer mediapartners haken aan. Zo komt RN7 vanavond om 18 uur met een tv-interview, in hardloopmagazine Mysical Miles verschijnen twee artikelen, evenals een artikel in Proloop trainersmagazine. Dan zal er vier keer een column verschijnen in de Nijmeegse krant De Brug, komt er een Schotse podcast, plaatst een Schots tijdschrift (Cicerone pers) een artikel en heeft Biem Buijs van het programma Lunchpauze van radio Gelderland heeft een leuk radio-interview opgenomen.

Je eigen Munro adopteren

Lees je met plezier de avonturen van team282peaks, dan kun je een berg adopteren en ons een stukje op weg helpen. Je boodschap verschijnt op de website, je ontvangt een boek en we sturen je een persoonlijke videoboodschap vanaf jouw top.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: